جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
حجت الاسلام  «سعید جازاری معمویی»

حوزه/حجت الاسلام دکتر «سعید جازاری معمویی» در همایش «دین، سلامت و کمک‌های بشردوستانه» گفت: در سپتامبر سال گذشته نخستین بار نشستی با این موضوع در شورای کاردینالی واتیکان طرح شد و شیوع کرونا موجب این سلسله بحث‌ها و لزوم هم افزایی مراکز دینی و مراکز بهداشتی شد.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از تهران، حجت الاسلام دکتر «سعید جازاری معمویی» در همایش «دین، سلامت و کمک‌های بشردوستانه» گفت: در سپتامبر سال گذشته نخستین بار نشستی با این موضوع در شورای کاردینالی واتیکان طرح شد و شیوع کرونا موجب این سلسله بحث‌ها و لزوم هم افزایی مراکز دینی و مراکز بهداشتی شد.

رئیس دانشگاه اهل‌بیت(ع) افزود: در ژوئن ۲۰۲۰ در ایتالیا، فرانسه و پرتغال مراکز بهداشتی و خانه‌های سالمندان انباشته از بیماران بدخیم با شرایط دشوار بود. با پیام پاپ اولین بار درهای کلیسا باز شد تا بیمارها در آنجا مستقر شوند تا کمکی به سازمان بهداشت شود.

وی گفت: در شورای کاردینالی واتیکان تاکید شد بین دین و سلامت رابطه است، این رابطه را باید به میدان وارد کنیم و فرصتی است برای کلیسا تا مردم را با ساختارهای مذهبی آشنا کند. این نشست‌ها موفقیت آمیز بود و هم اکنون در شهرهای مختلف ایتالیا و فرانسه مراکز دینی مهمترین مراکز درمانی بیماران کرونایی شده اند.

دکتر جازاری معمویی با قدردانی از بنیاد پزشکان بدون مرز، معاونت بین الملل دانشگاه اهل بیت(ع) و مجمع جهانی اهل بیت(ع) در برگزاری همایش «دین، سلامت و کمک‌های بشردوستانه» ابراز امیدواری کرد این مسیر تداوم یابد.

رئیس دانشگاه اهل‌بیت(ع) با بیان اینکه حجت‌الاسلام و المسلمین رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) بیش از دو دهه تجربه برخورد از نزدیک با مراکز آکادمیک و دینی غرب داشته‌اند تصریح کرد: این تجربه تلاقی بین مراکز علمی، درمانی، سلامت و بهداشت با مراکز دینی در جهت برگزاری این همایش بسیار ارزشمند است.

دکتر جازاری در ادامه با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه بین المللی اهل‌بیت(ع) اظهار کرد: این مجموعه به برکت نام مبارک اهل بیت(ع) رسالت خدمت علمی و فرهنگی به ارادتمندان به ساحت اهل بیت (ع) از سراسر جهان را دارد.

وی افزود: دانشجویان دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) خارجی هستند و دانشکده فنی مهندسی، علوم انسانی، حقوق، علوم اجتماعی، مطالعات اسلامی، مرکز مطالعات زنان، مرکز زبان‌های خارجه، مجموعه عناصر تشکیل دهنده دانشگاه هستند.

تشریح فعالیت‌های بنیاد خیریه بین المللی پزشکان مسلمان و محب اهل بیت (ع)

همچنین دکتر محمدحسین نیکنام، دبیرکل بنیاد خیریه بین المللی پزشکان مسلمان و محب اهل بیت (ع) در اولین همایش «دین، سلامت و کمک‌های بشردوستانه» گفت: بنیاد پزشکان مسلمان یک تشکل غیردولتی و مردم نهاد است که تحت نظارت مجمع جهانی اهل بیت (ع) انجام وظیفه می‌کند.

وی در ادامه به فعالیت‌های بنیاد خیریه بین المللی پزشکان مسلمان و محب اهل بیت (ع) به شرح زیر اشاره کرد:

- تهیه و گردآوری و ارسال کمک‌های دارویی و پزشکی به کشور یمن

- انجام سفری هیئتی از بنیاد به سوریه جهت ملاقات با نخست وزیر، وزیر بهداشت و اهدای محموله دارویی و پزشکی به خانه بهداشت سیار آن مجموعه

- طراحی و راه اندازی سایت جامع بنیاد

- انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با ستاد بازسازی عتبات عالیات

- تهیه اموال دارویی به منظور دپوی داروهای تهیه شده جهت ارسال به مناطق بحران

- ارسال محموله دارویی موردنیاز بعد از حادثه دلخراش زلزله ایلام و کرمانشاه

- برگزاری جلسات متعدد با وزیر امور خارجه، وزیر بهداشت، معاونین محترم وزارت خارجه، رئیس کمیته امداد، ستاد بازسازی عتبات، رئیس سازمان جمعیت هلال احمر، اعضای سندیکای صاحبان صنایع دارویی انسانی، اورژانس کشور و نمایندگان سازمان‌های ذیربط بین المللی در ایران

- انجام تمهیدات لازم جهت رفع نیازهای بهداشتی و پزشکی شهر سامراء

- اعزام دو تن از پزشکان به کشور بنگلادش

- راه اندازی بیمارستان صحرایی در یمن

- حمایت از طرح برنامه کشوری روانی اجتماعی در حادثه زلزله کرمانشاه

- سفر هیئتی از بنیاد به کشور عمان و ملاقات با وزیر بهداشت این کشور

- فعالیت در مراسم اربعین حسینی و آموزش مراقبت‌های بهداشتی مرتبط با زائران و توزیع بروشورهای آموزشی

دکتر نیکنام در پایان گفت: با توجه به استمرار حبس شیخ ابراهیم زکزاکی دبیرکل جنبش نهضت اسلامی نیجریه و وخامت اوضاع جسمانی ایشان، بنیاد به منظور ارائه هرگونه کمک درمانی و پزشکی اقدام به برنامه‌ریزی و برگزاری سلسله جلساتی نمود و سفری هم طراحی شد که بنا به دلایلی به تعویق افتاد.

انتهای پیام./

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha